Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας - Χτύπησε μέχρι θανάτου γάτα και την πήρε μαζί του

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας - Χτύπησε μέχρι θανάτου γάτα και την πήρε μαζί του

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο που προκαλεί σοκ, με έναν άγνωστο άνδρα να χτυπάει μέχρι θανάτου μία γάτα, στο κέντρο της Αθήνας, και στη συνέχεια να την παίρνει μαζί του.

Ειδικότερα, η εθελοντική ομάδα Empty the cages Athens δημοσίευσε στα social media το βίντεο με την άγρια κακοποίηση του άτυχου ζώου.

Δείτε το βίντεο

 


Όπως καταγγέλλει στην ανάρτησή της, το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην οδό Αγίας Μαρκέλλας και Κωνσταντινουπόλεως, «ένας άνθρωπος χτύπησε μια γατούλα μέχρι θανάτου» και στη συνέχεια την πήρε μαζί του.

Οι εθελοντές ζητούν από τους χρήστες να επικοινωνήσουν μαζί τους αν έχουν οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE