Ελλάδα: Ξεψύχησε 13χρονο κορίτσι – Είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες

Ελλάδα: Ξεψύχησε 13χρονο κορίτσι – Είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πηνείας στη Βουλιαγμένη Ηλείας από την είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός κοριτσιού μόλις 13 ετών, το βράδυ της Δευτέρας.

Το άτυχο κοριτσάκι, είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες και όπως φαίνεται, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια σύμφωνα με το patrisnews.com.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη 13χρονη στο Κέντρο Υγείας του Σιμόπουλου όμως ήταν ήδη πολύ αργά καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό της.

Το τραγικό της υπόθεσης, όπως πληροφορείται το patrisnews είναι πως το άτυχο κοριτσάκι, είχε χάσει τη μητέρα του όταν ήταν μόλις δύο μηνών

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE