Ελλάδα: Ξεψύχησε 13χρονο κορίτσι – Είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες

Ελλάδα: Ξεψύχησε 13χρονο κορίτσι – Είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πηνείας στη Βουλιαγμένη Ηλείας από την είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός κοριτσιού μόλις 13 ετών, το βράδυ της Δευτέρας.

Το άτυχο κοριτσάκι, είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες και όπως φαίνεται, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια σύμφωνα με το patrisnews.com.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη 13χρονη στο Κέντρο Υγείας του Σιμόπουλου όμως ήταν ήδη πολύ αργά καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό της.

Το τραγικό της υπόθεσης, όπως πληροφορείται το patrisnews είναι πως το άτυχο κοριτσάκι, είχε χάσει τη μητέρα του όταν ήταν μόλις δύο μηνών

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE