Χαμό προκάλεσε σε εκλογικό κέντρο ψηφοφόρος – Έσκισε το ψηφοδέλτιο και ήθελε να το πάρει μαζί του

Χαμό προκάλεσε σε εκλογικό κέντρο ψηφοφόρος – Έσκισε το ψηφοδέλτιο και ήθελε να το πάρει μαζί του

Επεισόδιο με ψηφοφόρο σημειώθηκε το μεσημέρι σε εκλογικό κέντρο της Επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος έσκισε το ψηφοδέλτιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ψηφοφόρος μπήκε κανονικά στο παραβάν για να εξασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.  Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την ώρα που πήγε να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του, το έσκισε και έλεγε πως ήθελε να το πάρει μαζί του.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για να τον ανακόψουν.

Μάλιστα έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στον πολίτη για να ξανά ψηφίσει, ωστόσο ο ίδιος αποχώρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.