«Ξέφρενο» το τριήμερο για Κύπριους οδηγούς - Καταγγέλθηκαν για μεθύσι και υπερβολική ταχύτητα

«Ξέφρενο» το τριήμερο για Κύπριους οδηγούς - Καταγγέλθηκαν για μεθύσι και υπερβολική ταχύτητα

Περίπου εκατό τροχαίες καταγγελίες έγιναν το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο με τις 29 να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το τελευταίο τριήμερο έγιναν 99 τροχαίες καταγγελίες.

Από τις 99 τροχαίες καταγγελίες οι 29 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 16 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, και μία οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πρόληψη των οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE