Θλίψη για τον χαμό του 33χρονου Κωνσταντίνου – Αφήνει πίσω σύζυγο και ένα παιδάκι

Θλίψη για τον χαμό του 33χρονου Κωνσταντίνου – Αφήνει πίσω σύζυγο και ένα παιδάκι

Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (18/02), στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Γέρι, μετά τον ξαφνικό θάνατο του 33χρονου Κωνσταντίνου Χρυσοστόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί του Σαββάτου (18/02), ο 33χρονος εντοπίστηκε νεκρός από την σύζυγο του, στο υπνοδωμάτιο του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Να σημειωθεί ότι η σορός του άτυχου 33χρονου επιθεωρήθηκε και δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, ενώ κλήθηκε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος μετά από εξετάσεις απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή στη σορό του 33χρονου για να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία θανάτου του.

Η κηδεία του άτυχου Κωνσταντίνου θα τελεστεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στο Γέρι, ενώ να σημειωθεί ότι ο 33χρονος καταλείπει σύζυγο και ένα παιδάκι. 

Αντί στέφανων θα γίνουν εισφορές για την οικογένεια.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον Υπουργικού έξι ν/σ για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ενισχύουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας»

Ενώπιον Υπουργικού έξι ν/σ για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ενισχύουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας»

Την ελπίδα η Βουλή των Αντιπροσώπων να εγκρίνει την πρόταση της Κυβέρνησης για τη φορολογική μεταρρύθμιση, για την οποία σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο εγκρίνει σχετικό νομοσχέδιο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE