Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γιατρός Βαγγέλης Γένης

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γιατρός Βαγγέλης Γένης

Θλίψη στην Πάφο αλλά και σε ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία, προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του γιατρού Βαγγέλη Γένη, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 64 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο γιατρός εντοπίστηκε αναίσθητος στο κρεβάτι του τα μεσάνυχτα (21/02), από την σύζυγο του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, ο οποίος διετέλεσε και Πρόεδρος αθλητικών σωματείων και της ΣΠΕ Γεροσκήπου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γιατρός Βαγγέλης Γένης

Σε τρία λεπτά χτύπησαν τα 6,3 και τα 5,8R στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE