Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γιατρός Βαγγέλης Γένης

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γιατρός Βαγγέλης Γένης

Θλίψη στην Πάφο αλλά και σε ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία, προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του γιατρού Βαγγέλη Γένη, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 64 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο γιατρός εντοπίστηκε αναίσθητος στο κρεβάτι του τα μεσάνυχτα (21/02), από την σύζυγο του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, ο οποίος διετέλεσε και Πρόεδρος αθλητικών σωματείων και της ΣΠΕ Γεροσκήπου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γιατρός Βαγγέλης Γένης

Σε τρία λεπτά χτύπησαν τα 6,3 και τα 5,8R στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE