LIFESTYLE

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σάσας Μπάστα για τον αδερφό της και το θαύμα που βίωσε στη ΜΕΘ

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σάσας Μπάστα για τον αδερφό της και το θαύμα που βίωσε στη ΜΕΘ

Για τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, τη σχέση της με τη θρησκεία και το θαύμα που βίωσε και σώθηκε ο αδερφός της, μίλησε η Σάσα Μπάστα, που ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (20/2).

Επίσης, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Δημήτρη Κουσαθανά, στην κόρη τους και αποκάλυψε ότι έχει αδυναμία στον παππού της.

«Ήταν ιερέας και όλα εκείνος μου τα έχει μάθει»

«Ήμουν επτά χρόνια στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Ο Βαγγέλης Περρής ήταν σκληρός απέναντί μου γιατί ήμουν μωρό τότε. Ήμουν η κλασσική ξανθιά που απλά τα πετούσα και συνέχεια με διόρθωνε. Θυμάμαι τότε πώς είχε γίνει τόσο ντόρος και δεν το είχα καταλάβει. Δεν ήξερα τι ήταν “τα κορίτσια του Θέμου”. Δεν έβλεπα τηλεόραση για να ξέρω τι το εντυπωσιακό έχει. Τότε έπρεπε να κάνουμε δύσκολες ερωτήσεις στον καλεσμένο και είχαμε ένα δευτερόλεπτο. Χαμόγελο και έχανες την ευκαιρία σου μετά», δήλωσε αρχικά.

Η Σάσα Μπάστα μεγάλωσε με τον παππού της, ο οποίος της έδωσε όλες τις αρετές για να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους και τη ζωή. «Ο παππούς μου είναι η “καψούρα” μου, η μεγαλύτερη μου αδυναμία. Ήταν ιερέας και όλα εκείνος μου τα έχει μάθει. Δεν θα κριθώ από κανέναν παρά μόνο από τον Θεό», σημείωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πίστη της στον Θεό και περιέγραψε την στιγμή που έκανε τάμα για να ζήσει ο αδερφός της. «Έχω ζήσει έντονα το θαύμα μέσα στην οικογένειά μου. Κάθε Κυριακή πηγαίνουμε εκκλησία με την κόρη μου. Με τον αδερφό μου με πήραν τηλέφωνο ότι δεν είχαμε ούτε 24ωρο και εγώ ήμουν στην Μύκονο. Μας είπαν ότι “έφυγε”», ανέφερε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top