Νέες φάτσες, όχι άλλους «καρεκλοκένταυρους»…

Νέες φάτσες, όχι άλλους «καρεκλοκένταυρους»…

Εκλογική είναι η συνέλευση στην ΚΟΠ το προσεχές Καλοκαίρι. Ο χρόνος θα δείξει, αν τα πλείστα σωματεία που απαρτίζουν την Ομοσπονδία, θα κινήσουν τις διαδικασίες για να φύγει το «αιώνιο» καθεστώς.

Εννοούμε τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα και όλους αυτούς που τον περιτριγυρίζουν εδώ και παρά πολλά χρόνια. Νoμίζουμε ότι… «έφαγαν» ήδη τα ψωμιά τους. «Χορτάσαμε» κι όλοι εμείς, από την «τεράστια» προσφορά τους!

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.