Νέες φάτσες, όχι άλλους «καρεκλοκένταυρους»…

Νέες φάτσες, όχι άλλους «καρεκλοκένταυρους»…

Εκλογική είναι η συνέλευση στην ΚΟΠ το προσεχές Καλοκαίρι. Ο χρόνος θα δείξει, αν τα πλείστα σωματεία που απαρτίζουν την Ομοσπονδία, θα κινήσουν τις διαδικασίες για να φύγει το «αιώνιο» καθεστώς.

Εννοούμε τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα και όλους αυτούς που τον περιτριγυρίζουν εδώ και παρά πολλά χρόνια. Νoμίζουμε ότι… «έφαγαν» ήδη τα ψωμιά τους. «Χορτάσαμε» κι όλοι εμείς, από την «τεράστια» προσφορά τους!

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.