Έγινε viral βίντεο Κύπριας TikToker που σχολιάζει τον Μπισμπίκη - «Χορεύει σαν τη γαλοπούλα και φορεί τα ίδια μαύρα ρούχα»

Έγινε viral βίντεο Κύπριας TikToker που σχολιάζει τον Μπισμπίκη - «Χορεύει σαν τη γαλοπούλα και φορεί τα ίδια μαύρα ρούχα»

Τις τελευταίες ημέρες, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έχουν καταφέρει να γίνουν viral στο διαδίκτυο και να συζητηθούν περισσότερο από ποτέ.

Το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού στην πίστα, ενώ τραγουδούσε η αγαπημένη του, καθώς και τα φιλιά τους έχουν σχολιαστεί ιδιαίτερα και μάλιστα, όχι θετικά.

Το ζευγάρι συνηθίζει να εκφράζει την αγάπη του δημόσια, πολλές φορές με υπερβολικό τρόπο, γεγονός που δεν αρέσει στο κοινό του.

Η Νανά, μία TikToker που από νοσηλεύτρια έχει καταλήξει να είναι περισσότερο γνωστή ως «η ψυχοθεραπεύτρια του TikTok», καθώς ψυχαγωγεί τον κόσμο με τα αστεία βίντεο που αναρτά, έκανε κι εκείνη τον σχολιασμό της για το ζευγάρι και την πρόσφατη εμφάνισή του.

Μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της, έγινε viral ως συνήθως, ξεπερνώντας τις 25.000 προβολές.

Σε αυτό ακούγεται να λέει: «Είναι το μόνο βίντεο που μου βγάζει εδώ και λίγες μέρες στον λογαριασμό μου, τον Μπισμπίκη σε όλες τις οπτικές γωνίες να χορεύει σαν να είναι η γαλοπούλα της Βανδής. Ξαφνικά ο Μπισμπίκης έγινε ο ιδανικός άντρας κάθε γυναίκας, επειδή χορεύει σαν τη γαλοπούλα και φορεί τα ίδια μαύρα ρούχα».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Έξω Φρενών υποψήφιος για πρόσληψη στην Πυροσβεστική – Όσα καταγγέλει στο ThemaOnline

- Ν. Χριστοδουλίδης: «Η παρούσα κατάσταση πραγμάτων δεν μπορεί να είναι η λύση του Κυπριακού»

- Τούρκος γεωεπιστήμος: Με σεισμούς σε Κύπρο, Άδανα και Μπίγκιολ θα «εξαντλήσει την ενέργεια του το ρήγμα»

- Χριστοδουλίδης: Ένας ισχυρός ΔΗΣΥ είναι ένα αναγκαίο συστατικό και για την δική μας διακυβέρνηση»

- «Αξιοπρέπεια, ευθύνη και ενότητα» - Με τρεις λέξεις ανακοίνωσε ότι δεν διεκδικεί την προεδρία του ΔΗΣΥ ο Αβέρωφ

- «Αποχαιρετούν» τον Αβέρωφ μέλη του ΔΗΣΥ - Τα συγκινητικά μηνύματα και τα «ευχαριστώ»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE