Χαμός έξω από το Προεδρικό - Με κορναρίσματα οι λατόμοι της Επαρχίας Πάφου - Δείτε βίντεο

Χαμός έξω από το Προεδρικό - Με κορναρίσματα οι λατόμοι της Επαρχίας Πάφου - Δείτε βίντεο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το πρωί έξω από το Προεδρικό, εξαιτίας διαμαρτυρίας λατόμων από την Πάφο.

Οι λατόμοι με περίπου 55 μπετονιέρες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί από την Πάφο με κατεύθυνση το Προεδρικό Μέγαρο, διαμαρτυρόμενοι για ζώνες λατόμευσης που διαφοροποιούνται εξαιτίας του τοπικού σχεδίου του Ακάμα.

Στο Προεδρικό έσπευσε αστυνομική δύναμη. Αντιπροσωπεία των λατόμων επιδίδει υπόμνημα με τις αξιώσεις τους.

Στο Προεδρικό συνεδριάζει αυτή την ώρα το Υπουργικό Συμβούλιο και στην ατζέντα είναι το τοπικό σχέδιο. To θέμα συζητά την Τετάρτη και η Επιτροπή Περιβάλλοντος στην οποία προσκλήθηκαν μεταξύ άλλων και οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές της περιοχής.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε εδώ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE