Χαμός έξω από το Προεδρικό - Με κορναρίσματα οι λατόμοι της Επαρχίας Πάφου - Δείτε βίντεο

Χαμός έξω από το Προεδρικό - Με κορναρίσματα οι λατόμοι της Επαρχίας Πάφου - Δείτε βίντεο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το πρωί έξω από το Προεδρικό, εξαιτίας διαμαρτυρίας λατόμων από την Πάφο.

Οι λατόμοι με περίπου 55 μπετονιέρες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί από την Πάφο με κατεύθυνση το Προεδρικό Μέγαρο, διαμαρτυρόμενοι για ζώνες λατόμευσης που διαφοροποιούνται εξαιτίας του τοπικού σχεδίου του Ακάμα.

Στο Προεδρικό έσπευσε αστυνομική δύναμη. Αντιπροσωπεία των λατόμων επιδίδει υπόμνημα με τις αξιώσεις τους.

Στο Προεδρικό συνεδριάζει αυτή την ώρα το Υπουργικό Συμβούλιο και στην ατζέντα είναι το τοπικό σχέδιο. To θέμα συζητά την Τετάρτη και η Επιτροπή Περιβάλλοντος στην οποία προσκλήθηκαν μεταξύ άλλων και οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές της περιοχής.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε εδώ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE