Στο «κελί» δύο νεαροί που τραυμάτισαν διαχειριστή καφενείου - Η απόφαση του Κακουργιοδικείου

Στο «κελί» δύο νεαροί που τραυμάτισαν διαχειριστή καφενείου - Η απόφαση του Κακουργιοδικείου

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε 25χρονο σε 3,5 χρόνια άμεση φυλάκιση και 24χρονο σε ένα χρόνο άμεση φυλάκιση, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και τραυματισμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα γεγονότα της υπόθεσης εκτυλίχθηκαν στις 4/7/2020 στη Λάρνακα, όταν 40χρονος διαχειριστής καφενείου στη Λάρνακα, δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και τα δύο πιο πάνω πρόσωπα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στη συνέχεια είχαν συλληφθεί βάσει δικαστικών ενταλμάτων τα δύο πιο πάνω πρόσωπα σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE