ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλη η Κύπρος στη Λεμεσό - Τρέχουν για κρατήσεις στα ξενοδοχεία για το τριήμερο καρναβαλιού - Καθαράς Δευτέρας

Όλη η Κύπρος στη Λεμεσό - Τρέχουν για κρατήσεις στα ξενοδοχεία για το τριήμερο καρναβαλιού - Καθαράς Δευτέρας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την απουσία περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Λεμεσιανό καρναβάλι.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline ο Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχου (ΠΑΣΥΞΕ) Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, υπάρχει κινητικότητα για κρατήσεις στα ξενοδοχεία που ήδη είναι ανοιχτά στη Λεμεσό αλλά και στα ορεινά.

«Η πληρότητα για το τριήμερο στα ξενοδοχεία της Λεμεσού αναμένεται να φτάσει στο 50% ενώ τα ορεινά στο 70%. Το ενδιαφέρον για τα ορεινά προκύπτει από το γεγονός ότι είναι σχετικά κοντά στη Λεμεσό, όπου θα διεξαχθεί η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση την Κυριακή, αλλά και οι καιρικές συνθήκες. Υπάρχει ακόμη χιόνι στα ορεινά ενώ αναμένεται ο καιρός να είναι ηλιόλουστος», σημείωσε ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΥΞΕ οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται από οικογένειες ενώ αρκετά ξενοδοχεία προσφέρουν ειδικές τιμές σε πακέτα για το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα φαίνεται πως η κίνηση είναι ελαφρώς καλύτερη από πέρσι, κυρίως λόγω της άρσης περιορισμών των περιορισμών της πανδημίας ενώ υπενθυμίζεται πως πέρυσι είχε ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία με την εισβολή να ξεκινάει επίσημα στις 24 Φεβρουαρίου 2022 και αρκετές εκδηλώσεις είχαν ακυρωθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top