Πάει σε εκλογικό συνέδριο τον Ιούνιο το ΔΗΚΟ - Επαναδιεκδικεί την Προεδρία ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Πάει σε εκλογικό συνέδριο τον Ιούνιο το ΔΗΚΟ - Επαναδιεκδικεί την Προεδρία ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του ΔΗΚΟ ανακοίνωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο συνεδρίας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το απόγευμα της Τετάρτης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως "νιώθω ηθική και πολιτική ευθύνη απέναντι στον κόσμο του ΔΗΚΟ. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να πετύχει αυτή η διακυβέρνηση".

Πρόσθεσε πως "με ειλικρίνεια και πλήρη συναίσθηση αυτής της ευθύνης, εκφράζω την πρόθεσή μου να διεκδικήσω εκ νέου εντολή για την ηγεσία της παράταξής μας".

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εκλογικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, ενώ θα προηγηθεί το καταστατικό συνέδριο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE