Τρόμος για ηλικιωμένη στη Λευκωσία - Ληστής μπήκε από το παράθυρο και της επιτέθηκε

Τρόμος για ηλικιωμένη στη Λευκωσία - Ληστής μπήκε από το παράθυρο και της επιτέθηκε

Δεν πίστευε ότι θα ζούσε ποτέ της κάτι τέτοιο ηλικιωμένη στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 1:45 τα ξημερώματα, 76χρονη στην επαρχία Λευκωσίας στην περιοχή Ακρόπολης, ήρθε αντιμέτωπη με τον διαρρήκτη του σπιτιού της.

Η 76χρονη κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό της και ξύπνησε μετά από θόρυβο. Ανοίγοντας το φως είδε έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος αμέσως της επιτέθηκε και την ακινητοποίησε.

Ακολούθως ο δράστης έκλεψε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν τοποθετημένο πάνω στο κομοδίνο, και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με την ίδια, στο χρηματοκιβώτιο βρίσκονταν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε διάρρηξη του παραθύρου του μπάνιου το οποίο ήταν κλειστό αλλά απασφάλιστο.

Σημειώνεται πως η γυναίκα φαίνεται να μην έχει τραυματιστεί.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE