Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί με πλαστή άδεια και να βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο – «Άκουσε» την ποινή του 40χρονος

Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί με πλαστή άδεια και να βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο – «Άκουσε» την ποινή του 40χρονος

Ποινή φυλάκισης διαρκείας 60 ημερών επιβλήθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι σε 40 χρόνο αλλοδαπό άντρα από την Ινδία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος  εντοπίστηκε στις 6/2/23 στο Παραλιμνι να οδηγεί χωρίς άδεια οδηγού, με πλαστή άδεια οδήγησης, με αναλογία αλκοόλης στην εκπνοή του 14mg αντί 9 mg από πρόσωπο που δεν κατέχει άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, με φθαρμένα ελαστικά και χωρίς οπίσθια φώτα φρενών.

Η ποινή συντρέχει με ποινή 60 ημερών που επιβλήθηκε στον εν θέματι αλλοδαπό ο οποίος κατά την διερεύνηση της υπό αναφοράς υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής  Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.