Κύπρια μάνα δεν έχει γάλα για το παιδί - « Η κατάσταση είναι τραγικότατη...Σε λιγότερο από 48ώρες εννέα εκκλήσεις για βοήθεια»

Κύπρια μάνα δεν έχει γάλα για το παιδί - « Η κατάσταση είναι τραγικότατη...Σε λιγότερο από 48ώρες εννέα εκκλήσεις για βοήθεια»

« Η κατάσταση των συμπολιτών μας είναι τραγικότατη», αναφέρει μια εκ των διαχειριστών εθελοντικής ομάδας.

Σύμφωνα με μια εκ της διαχειρίστριες της εθελοντικής ομάδας "For a better World" , σε λιγότερο από 48 ώρες είχαν εννέα νέες εκκλήσεις για βοήθεια.

« Μάνα να μην έχει γάλα για το παιδί, άλλη να μην έχει φαγητό, άλλη μητέρα να μην μπορεί να μεταβεί στο γιατρό διότι δεν έχει καύσιμα, γυναίκα να μην μπορεί να πάρει τη φαρμακευτική της αγωγή και πολλά άλλα».

Σε ανάρτηση της ομάδας αναφέρθηκαν 9 οικογένειες με τις ανάγκες . Δείτε πιο κάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE