ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή περιουσίας στην Πάφο

Στο κελί δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή περιουσίας στην Πάφο

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή περιουσίας στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, στη σύλληψη 22χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, μέλη της ΑΔΕ Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός 22 ετών. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα του εντοπίστηκε περιουσία για την οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, όπως και μια μεταλλική σωλήνα μήκους εβδομήντα εκατοστών.

Ο 22χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ένα κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκε στην κατοχή του 22χρονου φέρεται να κλάπηκε μετά από διάρρηξη κατοικίας που διαπράχτηκε στις 20.2.23 στην Γεροσκήπου. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται και ένας 29χρονος.

Περαιτέρω ο 22χρονος ήταν θετικός σε έλεγχο ναρκοτεστ που υποβλήθηκε. Επιπρόσθετο δείγμα λήφθηκε και στάλθηκε για επιστημονικές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Εξάλλου σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 23.2.23 και ώρα 13:30 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από ένα πρόσωπο ηλικίας 30 ετών.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του εντοπίστηκαν διάφορα είδη αλιείας, καθώς και ένα σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Ακολούθως το πιο πάνω πρόσωπο συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, αφού δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Περαιτέρω σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε ήταν θετικός. Επιπρόσθετο δείγμα που λήφθηκε στάλθηκε στο Γενικό Χημείο του Κράτους για περαιτέρω εξετάσεις.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφαλείας, χωρίς ΜΟΤ και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top