Γέμισε χαμόγελα το Μακάρειο Νοσοκομείο - Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού επισκέφθηκε το Ογκολογικό - Φωτογραφία

Γέμισε χαμόγελα το Μακάρειο Νοσοκομείο - Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού επισκέφθηκε το Ογκολογικό - Φωτογραφία

Χαμόγελα γέμισε το Ογκολογικό στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Ο Αρτέμης Αρτεμίου, ιδρυτής του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου επισκέφθηκε μαζί με τον Βασιλιά του φετινού καρναβαλιού και φίλους μασκαρεμένους το Μακάρειο Νοσοκομείο.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, συστάθηκε το 2021, εις μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου ο οποίος πέθανε από καρκίνο στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

O Αλκίνοος Αρτεμίου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 9 Φεβρουαρίου 2012.

Τον Δεκέμβριο του 2017, διαγνώστηκε με σάρκωμα του Ewing, ένα είδος καρκίνου των οστών που εμφανίζεται κυρίως σε άτομα παιδικής ηλικίας. Μετά από μάχη ο μικρός ήρωας Αλκίνοος έφυγε στις 9 Δεκεμβρίου 2020, λίγο πριν κλείσει 9χρονών. 

Η ανάρτηση του Αρτέμη Αρτεμίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE