Τροχαίο στην Λεμεσό: Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 49χρονος - Σοβαρή η κατάσταση του

Τροχαίο στην Λεμεσό: Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 49χρονος - Σοβαρή η κατάσταση του

Διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο 49χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος τραυματίστηκε σε νέα οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες (24/2) βράδυ, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 49χρονος, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 28χρονη.

Από τη σύγκρουση ο 49χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Όπως διαπιστώθηκε, ο 49χρονος υπέστη κάταγμα κρανίου, αιμορραγικές θλάσεις και κάταγμα στο πόδι και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE