Υπό οκταήμερη κράτηση οι τέσσερις που συνελήφθησαν για 22 κιλά κάνναβης, πιστόλι και 50.000 ευρώ

Υπό οκταήμερη κράτηση οι τέσσερις που συνελήφθησαν για 22 κιλά κάνναβης, πιστόλι και 50.000 ευρώ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους, οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα τα έξι πρόσωπα, που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη, μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και πυροβόλου όπλου, στην Πάφο.

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας 23, 43, 28 και 43 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 43 και 21 ετών, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου). Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 22 κιλών, ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους 400 γραμμαρίων, ένα πιστόλι, και χρηματικό ποσό €50,000.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE