37χρονος από τη Ρωσία εντοπίστηκε νεκρός στην οικία του στην Αγ. Νάπα

37χρονος από τη Ρωσία εντοπίστηκε νεκρός στην οικία του στην Αγ. Νάπα

Τουρίστας από τη Ρωσία, 37 χρόνων, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός από τη σύζυγό του στην οικία όπου διαμένουν στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 09.15 το πρωί 37χρονος, από τη Ρωσία, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο, εντοπίστηκε αναίσθητος στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της οικίας του, από τη σύζυγό του.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο οι νοσηλευτές του οποίου προσπάθησαν να προσφέρουν στον άνδρα τις Πρώτες Βοήθειες χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ο 37χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η σορός του άνδρα επιθεωρήθηκε από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου χωρίς όμως να εντοπιστεί οποιαδήποτε κάκωση.

Αμέσως ενημερώθηκε η ιατροδικαστής η οποία ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν χρειαζόταν να γίνει αυτοψία επί της σορού του 37χρονου αφού δεν υπήρχε υπόνοια για έγκλημα.

Η σύζυγος του άνδρα ανέφερε στην Αστυνομία ότι την περασμένη Κυριακή 26 Ιουλίου, ο 37χρονος αισθάνθηκε πόνους στην πλάτη και δύσπνοια. Επισκέφθηκαν μαζί το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και οι γιατροί αφού εξέτασαν το σύζυγο της του έδωσαν φαρμακευτική αγωγή και απελύθη.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 37χρονου θα διακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE