ΚΟΙΝΩΝΙΑ

37χρονος από τη Ρωσία εντοπίστηκε νεκρός στην οικία του στην Αγ. Νάπα

37χρονος από τη Ρωσία εντοπίστηκε νεκρός στην οικία του στην Αγ. Νάπα

Τουρίστας από τη Ρωσία, 37 χρόνων, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός από τη σύζυγό του στην οικία όπου διαμένουν στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 09.15 το πρωί 37χρονος, από τη Ρωσία, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο, εντοπίστηκε αναίσθητος στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της οικίας του, από τη σύζυγό του.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο οι νοσηλευτές του οποίου προσπάθησαν να προσφέρουν στον άνδρα τις Πρώτες Βοήθειες χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ο 37χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η σορός του άνδρα επιθεωρήθηκε από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου χωρίς όμως να εντοπιστεί οποιαδήποτε κάκωση.

Αμέσως ενημερώθηκε η ιατροδικαστής η οποία ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν χρειαζόταν να γίνει αυτοψία επί της σορού του 37χρονου αφού δεν υπήρχε υπόνοια για έγκλημα.

Η σύζυγος του άνδρα ανέφερε στην Αστυνομία ότι την περασμένη Κυριακή 26 Ιουλίου, ο 37χρονος αισθάνθηκε πόνους στην πλάτη και δύσπνοια. Επισκέφθηκαν μαζί το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και οι γιατροί αφού εξέτασαν το σύζυγο της του έδωσαν φαρμακευτική αγωγή και απελύθη.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 37χρονου θα διακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top