Τον πρόδωσε το...νάρκοτεστ - Ανέκοψαν όχημα και βρήκαν μαχαίρια και κλοπιμαία - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Τον πρόδωσε το...νάρκοτεστ - Ανέκοψαν όχημα και βρήκαν μαχαίρια και κλοπιμαία - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 26 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων όχημα που οδηγείτο από 20χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου και με συνοδηγό 17χρονο.

Ο οδηγός βρέθηκε θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε, ενώ είχε στην κατοχή του λεπίδα οκτώ εκατοστών. Ο συνοδηγός είχε στην κατοχή του τέσσερα μαχαίρια απαγορευμένου τύπου και δύο ρολόγια.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για μαχαιροφορία, καθώς και για παράνομη κατοχή περιουσίας. Ακολούθως κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα με σκοπό να κλητευθούν αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.