Έδωσαν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί - Παρέλαβαν τα Υπουργεία

Έδωσαν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί - Παρέλαβαν τα Υπουργεία

Τη νενομισμένη διαβεβαίωσή τους ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσαν σήμερα Τετάρτη (1/3) οι νέου Υπουργοί και άλλοι αξιωματούχοι που θα διορίσει.

Αμέσως μετά τη διαβεβαίωση των νέων Υπουργών, ξεκίνησε το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργών, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καθοριστεί.

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι νέοι Υπουργοί έδωσαν την εξής διαβεβαίωση: «Διαβεβαιώ επισήμως πίστη και σεβασμό στο Σύνταγμα και στους Νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και στη διατήρηση της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της, καθώς και ακεραία την επιτέλεση των καθηκόντων που μου ανατίθενται ως Υπουργού».

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλη την διαδικασία:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίνουν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί – Το πρόγραμμα και το τελετουργικό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE