Έδωσαν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί - Παρέλαβαν τα Υπουργεία

Έδωσαν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί - Παρέλαβαν τα Υπουργεία

Τη νενομισμένη διαβεβαίωσή τους ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσαν σήμερα Τετάρτη (1/3) οι νέου Υπουργοί και άλλοι αξιωματούχοι που θα διορίσει.

Αμέσως μετά τη διαβεβαίωση των νέων Υπουργών, ξεκίνησε το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργών, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καθοριστεί.

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι νέοι Υπουργοί έδωσαν την εξής διαβεβαίωση: «Διαβεβαιώ επισήμως πίστη και σεβασμό στο Σύνταγμα και στους Νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και στη διατήρηση της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της, καθώς και ακεραία την επιτέλεση των καθηκόντων που μου ανατίθενται ως Υπουργού».

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλη την διαδικασία:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίνουν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί – Το πρόγραμμα και το τελετουργικό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE