Συνολικά 1,263 εξώδικα για τροχαία αδικήματα τον Φεβρουάριο στην Πάφο - Τι αφορούν τα περισσότερα

Συνολικά 1,263 εξώδικα για τροχαία αδικήματα τον Φεβρουάριο στην Πάφο - Τι αφορούν τα περισσότερα

Συνολικά 1,263 εξώδικες καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, προέκυψαν από τροχονομικούς οδικούς ελέγχους, που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου στην επαρχία Πάφου, με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από τις 1,263 τροχαίες καταγγελίες, οι 380 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, οι 95 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, οι 26 για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών , οι 31 αφορούσαν κατόχους πατινιών (σκούτερ) και συγκεκριμένα παραβάσεις του Νόμου Περί συσκευών προσωπικής κινητικότητας, καθώς και 17 κατασχέσεις μηχανοκινήτων οχημάτων. Οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE