Γεμίζουν τα νοσοκομεία - Ο λόγος - Τι λέει ο ΟΚΥπΥ

Γεμίζουν τα νοσοκομεία - Ο λόγος - Τι λέει ο ΟΚΥπΥ

Αυξημένη εισαγωγή ασθενών στα Νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ παρατηρείται τα τελευταία 24ώρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ, αυτή η αυξημένη εισαγωγή ασθενών είχε σαν αποτέλεσμα οι θάλαμοι κυρίως των Παθολογικών και Πνευμονολογικών Κλινικών και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε όλα τα Νοσοκομεία του Οργανισμού να είναι υπερπλήρη.

«Η επιβαρυμένη κατάσταση οφείλεται κυρίως στις εποχιακές και άλλες λοιμώξεις», αναφέρει ο ΟΚΥπΥ, ο οποίος ενημερώνει τους ασθενείς ότι η υπερπληρότητα ενδέχεται να επιφέρει καθυστέρηση τόσο στην εξυπηρέτηση στα ΤΑΕΠ όλων των Νοσοκομείων όσο και στην ανταπόκριση των ασθενοφόρων στα μη επείγοντα περιστατικά.

Καταληκτικά ο ΟΚΥπΥ ζητά κατανόηση του κοινού σε τυχόν καθυστερήσεις και διαβεβεβαίωνει ότι μελημα του είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των ασθενών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίνουν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί – Το πρόγραμμα και το τελετουργικό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE