Εντείνεται η αγωνία για τους δύο Κύπριους φοιτητές που επέβαιναν στο τρένο στην Ελλάδα

Εντείνεται η αγωνία για τους δύο Κύπριους φοιτητές που επέβαιναν στο τρένο στην Ελλάδα

Εντείνεται η αγωνία για τους δύο Κύπριους φοιτητές, οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε μετωπικά στα Τεμπή στην Ελλάδα, με εμπορική αμαξοστοιχία, δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων επιβατών και τον τραυματισμό ακόμη περισσότερων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο νεαροί ακόμη να εντοπιστούν, με τους γονείς τους να έχουν ενημερώθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης (1/3)  από τον Κύπριο Πρέσβη στην Αθήνα, Κυριάκο Κενεβέζο, ότι τα παιδιά τους δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί

Την ίδια στιγμή, σημειώνεται ότι, ήδη η μια οικογένεια εκ των δύο νέων έχει δώσει δείγμα DNA.

Ποιοι είναι οι δύο φοιτητές

Κυπριανός Παπαϊωάννου, 23 χρονών από το Αυγόρου

Αναστασία Aδαμίδου, 24 χρονών από την Πάφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE