Τραγωδία στην Ελλάδα: Πατέρας κάνει έκκληση για την Κύπρια 24χρονη φίλη του γιου του - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στην Ελλάδα: Πατέρας κάνει έκκληση για την Κύπρια 24χρονη φίλη του γιου του - Δείτε βίντεο

Η κοπελα είναι από την Πάφο της Κύπρου, βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από τις 11 χθες το βράδυ δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν.

Ονομάζεται Αναστασία Aδαμίδου, είναι 24 χρονών και αγνοούμενη μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο πατέρας του φίλου της βρίσκεται στο ΓΝΛ και κάνει έκκληση για όποιον την έχει δει και γνωρίζει κάτι για την τύχη της. Η κοπελα είναι από την Πάφο της Κύπρου, βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από τις 11 χθες το βράδυ δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Οι γονείς έρχονται από την Κύπρο στη Λάρισα.

Πηγή: onlarissa.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE