Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Πηγές ανέφεραν ότι ο Πόπερ προπονεί ένα από τα έξι παιδιά της Μαντόνα στο γυμναστήριό του, που διατηρεί, στη Νέα Υόρκη.
Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του «νέου της προσώπου» στα βραβεία Grammy 2023 τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες με τον νέο της αμόρε στα stories της στο Instagram.
Στα στιγμιότυπα η Μαντόνα ποζάρει με τον Πόπερ και τον πιάνει τρυφερά από τον γυμνασμένο του δικέφαλο.
Ο Πόπερ με τη σειρά του ανέβασε στα social media μια ομαδική φωτογραφία από το γυμναστήριο του που τον έδειχνε να αγκαλιάζει την τραγουδίστρια.
Η Μαντόνα χώρισε πρόσφατα με το 23χρονο μοντέλο Άντριου Νταρνέλ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός βρήκε κάποια πιο κοντά στην ηλικία του.
Αν και μια πηγή είπε ότι η ποπ σταρ «δεν ήταν συντετριμμένη» για τον χωρισμό, παραδέχτηκαν ότι ήρθε «σε κακή στιγμή», καθώς «περνάει μια μικρή κρίση αυτοπεποίθησης».
Πηγή: protothema.gr
Εντείνεται η αγωνία για τους δύο Κύπριους φοιτητές που επέβαιναν στο τρένο στην Ελλάδα
Ακούστε τις μοιραίες εντολές του σταθμάρχη που έφεραν την τραγωδία στην Ελάδα - Ηχητικό ντοκουμέντο
Σε πένθος η Ελλάδα - Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες για το μοιραίο δυστύχημα με το τρένο
Χειροπέδες σε 37χρονο - Έφερε μετανάστες στην Κύπρο μέσω σκάφους - Τους μετέφεραν στο «Πουρνάρα»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις