Υποχώρησαν σκαλωσιές στη Λεμεσό - Σοβαρές οι ζημιές σε περίπου 12 οχήματα - Δείτε φωτογραφίες

Υποχώρησαν σκαλωσιές στη Λεμεσό - Σοβαρές οι ζημιές σε περίπου 12 οχήματα - Δείτε φωτογραφίες

Σοβαρές ζημιές σε περίπου 12 οχήματα προκλήθηκαν το μεσημέρι, όταν υποχώρησαν σκαλωσιές από οικοδομή στο κέντρο της Λεμεσού.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι σε χώρο στάθμευσης στην οδό Ελευθερίας, στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, και ευτύχημα θεωρείται το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε κάποιος, αφού λίγα λεπτά αργότερα κάποιοι ιδιοκτήτες οχημάτων θα αναχωρούσαν για το μεσημεριανό διάλειμμα τους.

Στον χώρο μετέβηκαν λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας για εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE