Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Συγκεκριμένα άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά οικίας, προσώπου ο οποίος είναι γνωστός στην ΥΚΑΝ, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά το Σώμα.
Αμέσως τέθηκε σε κινητοποίηση η Αστυνομία, όπου μέλη της μετέβησαν στο σημείο μαζί με ανακριτές αλλά κα το εγκληματολογικό, για εξετάσεις.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί ήταν ένα μήνυμα στο στόχο.
Η σκηνή αποκλείστηκε για έρευνα και αναζητούνται πληροφορίες μέσα από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aρχή από την ακρίβεια για τον Πρόεδρο - Έμφαση σε θέματα καθημερινότητας
Στα μαύρα η Κύπρος για τον χαμό του Κυπριανού – Φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρετούν
Συγκινούν οι φίλοι της Αναστασίας Αδαμίδου – «Μια όμορφη ψυχή γεμάτη αγάπη, έχει ανέβει στον ουρανό»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




