Μπάιντεν: Έκανε επέμβαση για να αφαιρέσει βασικοκυτταρικό καρκίνωμα - Πώς είναι η υγεία του

Μπάιντεν: Έκανε επέμβαση για να αφαιρέσει βασικοκυτταρικό καρκίνωμα - Πώς είναι η υγεία του

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο σε μια μικρή δερματολογική επέμβαση για την αφαίρεση ενός σπίλου που αποδείχτηκε από τη βιοψία ότι ήταν καρκινικός.

Σύμφωνα με τον γιατρό του Λευκού Οίκου Κέβιν Ο’Κόνορ, η βιοψία επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, το οποίο αφαιρέθηκε πλήρως στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο 80χρονος πρόεδρος θα παρακολουθείται από δερματολόγο, ωστόσο το είδος αυτό του καρκίνου συνήθως δεν προκαλεί μεταστάσεις, ούτε εξαπλώνεται. Η πληγή στο σημείο της βιοψίας έχει ήδη κλείσει και «δεν απαιτείται οποιαδήποτε περαιτέρω θεραπεία», πρόσθεσε ο γιατρός.

Τον περασμένο μήνα ο Μπάιντεν υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας και οι γιατροί έκριναν ότι είναι υγιής και ικανός να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE