ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γροθιά στο στομάχι» τα λόγια της φίλης της Αναστασίας: «Πριν μια βδομάδα κοιμόμασταν μαζί - Όλοι όσοι φύγατε, να την προσέχετε»

«Γροθιά στο στομάχι» τα λόγια της φίλης της Αναστασίας: «Πριν μια βδομάδα κοιμόμασταν μαζί - Όλοι όσοι φύγατε, να την προσέχετε»

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση προχώρησε η φίλη της άτυχης Αναστασίας Ασαμίδου, η οποία δυστυχώς έχασε την ζωή της μετά από τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Σε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, η Ζωή Δημητρίου, φίλη της Αναστασίας σημειώνει μεταξύ άλλων: «Το ένα απόγευμα μιλάμε και το επόμενο απλά..»

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Λατρεμένε μου άνθρωπε, σπάνιε
Ούτε στις πιο κακόγουστες ταινίες τρόμου, ούτε στον χειρότερο μου εφιάλτη δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έφευγες έτσι.
Πριν μια βδομαδα.. κοιμόμασταν μαζί. Χαιρόμασταν για την φίλη μας. Το ένα απόγευμα μιλάμε και το επόμενο απλά...
Στο άνθος της νιότης σου, σου αλλάξε πορεία ζωής αυτό το τρένο. Και δεν θα μιλήσω τώρα για τον θυμό που έχω για μια χώρα που τόσο αγαπώ και τόσο με πονά γιατί όλα επισκιάζονται από την σκέψη ότι τίποτα δεν σε φέρνει πίσω.
Πάντα ο Θεός να παίρνει τους καλύτερους.
Ήσουν πολύ καλή για αυτό τον κόσμο Αναστασία μου. Είναι εγωϊστικό που σε ήθελα όμως δίπλα μου; Όπως τόσα χρόνια, χαρές, λύπες, ανησυχίες, φτερουγίσματα, στιγμές, αναμνήσεις.
Ο θαυμασμός μου για σένα, τον κατάλαβες άραγε ποτέ; Σου τον έδειξα ποτέ αρκετά; Ήσουν πηγή εμπνευσης για μένα, ΕΙΣΑΙ πηγή έμπνευσης για μένα. Είχε κάτι μαγικό ο τρόπος που αντιμετώπιζες την ζωή, με έκανες να θέλω να γίνω καλύτερη.
Όταν ήθελα να εξηγήσω τι σημαίνει πόθος, λαχτάρα, δίψα για ζωή, όταν ήθελα να περιγράψω τι σημαίνει για μένα όνειρα, πείσμα, έφερνα παράδειγμα εσένα.
Όταν ήθελα να εξηγήσω τι σημαίνει δυναμικότητα και συνάμα ευαισθησία και ευγενής χαρακτήρας, εσύ ήσουν το λαμπρό παράδειγμα για όλα αυτά και άλλα τόσα πολλά.
Τα μάτια σου, τα πανέμορφα μάτια σου γεμάτα σπίθες. Η γλύκα σου, η ναζιάρικη φωνή σου.
Μόχθησες για ό,τι κατάφερες, για μένα θα είσαι πάντα η μαχήτρια μου.
Αγαπηθείτε και ζείστε, γιατί είμαστε μόνο μια χούφτα όνειρα που αντικαθιστώνται καθημερινά από δειλία, φόβο, βόλεμα. Κάτι που η Αναστασία μου δεν έκανε ποτέ. Και έτσι έζησε δυνατά, αγάπησε δυνατά, αγαπήθηκε δυνατά.
Δεν θα σου κρυφτώ και μην θωμώσεις, μα δεν είμαι ούτε θαραλλέα ούτε δύναμη έχω να δώσω. Μην με αδικείς Αναστασία μου, ένας χαμός τόσο αδόκητος, άδικος, και που να βρω λύτρωση, ή παρηγοριά;
Υπόσχομαι μόνο το φως σου, που άφησες ως παρακαταθήκη, εκείνο το ταπεινό μα άσβεστο, άπλετο φως να το σκορπώ όπου και όπως μπορώ.
Όλοι όσοι φύγατε, Κυπριανέ μου, που δεν σε γνώριζα αλλά από χιλιόμετρα φαίνεται πόσο αξιοπρεπές και υπέροχο παιδί ήσουν, να προσέχετε την φίλη μου την Αναστασία.
Σαγαπώ αστέρι μου λαμπερό, Αναστασία μου, θα λάμπεις πάντα. Μέσα μου, μέσα μας, στον ουρανό, παντού.
Σαγαπώ απέραντα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top