Σε εργοστάσιο και κατάστημα επίπλων η φωτιά στα κατεχόμενα - Τέθηκε υπό έλεγχο

Σε εργοστάσιο και κατάστημα επίπλων η φωτιά στα κατεχόμενα - Τέθηκε υπό έλεγχο

Υπό έλεγχο έχει τεθεί σε μεγάλο βαθμό η πυρκαγιά στην βιομηχανική πυρκαγιά στην κατεχόμενη Λευκωσία, με την συνδρομή μεγάλης ομάδας «πυροσβεστών», οχημάτων και τμημάτων της «πολιτικής άμυνας» και του «δήμου» Λευκωσίας.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Αλί Καματζίογλου, πρόεδρος της βιομηχανικής περιοχής δήλωσε πως οι εργασίες πλήρους κατάσβεσης συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, από τους μαύρους καπνούς στο χώρο της εταιρείας κατασκευής και πώλησης επίπλων Σιρντάς επηρεάστηκαν 2 εργάτες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η «αστυνομία» έχει αρχίσει έρευνες για τα αίτια της φωτιάς. Η πυρκαγιά δεν επηρέασε παρακείμενα καταλύματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE