Σε εργοστάσιο και κατάστημα επίπλων η φωτιά στα κατεχόμενα - Τέθηκε υπό έλεγχο

Σε εργοστάσιο και κατάστημα επίπλων η φωτιά στα κατεχόμενα - Τέθηκε υπό έλεγχο

Υπό έλεγχο έχει τεθεί σε μεγάλο βαθμό η πυρκαγιά στην βιομηχανική πυρκαγιά στην κατεχόμενη Λευκωσία, με την συνδρομή μεγάλης ομάδας «πυροσβεστών», οχημάτων και τμημάτων της «πολιτικής άμυνας» και του «δήμου» Λευκωσίας.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Αλί Καματζίογλου, πρόεδρος της βιομηχανικής περιοχής δήλωσε πως οι εργασίες πλήρους κατάσβεσης συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, από τους μαύρους καπνούς στο χώρο της εταιρείας κατασκευής και πώλησης επίπλων Σιρντάς επηρεάστηκαν 2 εργάτες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η «αστυνομία» έχει αρχίσει έρευνες για τα αίτια της φωτιάς. Η πυρκαγιά δεν επηρέασε παρακείμενα καταλύματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE