Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και επισήμως αντίπαλος του Ερντογάν στις εκλογές στην Τουρκία

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και επισήμως αντίπαλος του Ερντογάν στις εκλογές στην Τουρκία

Τέλος σε ένα πολιτικό θρίλερ διαρκείας έδωσε η αντιπολίτευση στην Τουρκία, η οποία συμφώνησε να στηρίξει τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, τον επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), ως υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου.

Ο 74χρονος Κιλιντσντάρογλου θα είναι αντίπαλος του Ταγίπ Ερντογάν.

Εν τω μεταξύ είχε επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Μεράλ Ακσενέρ του Καλού Κόμματος, δεύτερου σε ισχύ μετά το CHP.

Την Παρασκευή η Ακσενέρ είχε αποχωρήσει από τη συμμαχία της αντιπολίτευσης γιατί διαφωνούσε με την προοπτική υποψηφιότητας του Κιλιντσάρογλου, προτείνοντας έναν από τους δημάρχους της Άγκυρας ή της Κωνσταντινούπολης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE