«Πέτασε» 25χρονος στον αυτοκινητόδρομο - Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών - Πάει Δικαστήριο

«Πέτασε» 25χρονος στον αυτοκινητόδρομο - Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών - Πάει Δικαστήριο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν χθες βράδυ τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, εντόπισαν και ανέκοψαν οδηγό, ο οποίος κινείτο με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για νεαρό άντρα ηλικίας 25 ετών, στον οποίο έγινε και προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.

Ο 25χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα αναμένεται να κατηγορηθεί (για το αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE