«Πέτασε» 25χρονος στον αυτοκινητόδρομο - Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών - Πάει Δικαστήριο

«Πέτασε» 25χρονος στον αυτοκινητόδρομο - Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών - Πάει Δικαστήριο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν χθες βράδυ τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, εντόπισαν και ανέκοψαν οδηγό, ο οποίος κινείτο με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για νεαρό άντρα ηλικίας 25 ετών, στον οποίο έγινε και προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.

Ο 25χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα αναμένεται να κατηγορηθεί (για το αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.