ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός του οχήματος από το οποίο έπεσε ο 38χρονος - Εξακολουθεί να είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός του οχήματος από το οποίο έπεσε ο 38χρονος - Εξακολουθεί να είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε ο άντρας που έπεσε από εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στον 32χρονο οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ σε προκαταρτικό έλεγχο ναρκοτέστ, η ένδειξη ήταν θετική. Ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου και την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τρίτης (07/03), αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου από το Λονδίνο, αεροπλάνο με οπαδούς της West Ham, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη. Ομάδα από έξι άντρες ηλικίας από 30 μέχρι 41 χρονών ενοικίασαν mini bus για να μεταβούν στη Λάρνακα.

Ενώ βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, ένας από αυτούς ηλικίας 38 χρονών ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, φέρεται να άνοιξε το παράθυρο, να έβγαλε το κορμί του έξω και να χοροπηδούσε, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι υπόλοιποι ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Ένας από αυτούς παρέμεινε στη σκηνή μέχρι αφίξεως της Αστυνομίας, και οι υπόλοιποι ακολούθησαν το ασθενοφόρο.

Στη κατοχή του τραυματία βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών, ενώ ο οδηγός ήταν θετικός σε νάρκοτεστ. Η κατάσταση του τραυματία είναι κρίσιμη και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η σκηνή εξετάστηκε επιστημονικά και το αυτοκίνητο τους μεταφέρεται στην ΑΔΕ Πάφου όπου αύριο θα εξεταστεί.

Το ΤΑΕ Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top