Συγκινητικό: Θέλει να πάρει το όνομα του Κυπριανού Παπαϊωάννου το Μουσικό Σχολείο που φοιτούσε

Συγκινητικό: Θέλει να πάρει  το όνομα του Κυπριανού Παπαϊωάννου το Μουσικό Σχολείο που φοιτούσε

Σε εισήγηση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη για μετονομασία του σε Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου «Κυπριανός Παπαϊωάννου», θα προβεί το εκπαιδευτήριο.

Σε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ) το Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου αναφέρει ότι το εκπαιδευτήριο δείχνοντας έμπρακτα τον απόλυτο του σεβασμό στο να κρατηθεί άσβεστη η μνήμη του παλιού μας μαθητή Κυπριανού Παπαϊωάννου, προτίθεται τις επόμενες μέρες να δρομολογήσει «και να εισηγηθεί στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, μετονομασία του σχολείου σε Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου «Κυπριανός Παπαϊωάννου». Ακόμα θα ζητήσει αναβάθμιση των για χρόνια παραμελημένων κτηριακών εγκαταστάσεων, με τη δημιουργία και ενός θεάτρου για τις εκδηλώσεις του σχολείου και της περιοχής γενικότερα».

Επίσης το σχολείο «θα τοποθετήσει μόνιμα φωτογραφία του Κυπριανού στην αίθουσα της Γραμματείας του σχολείου. Ακόμα το Μουσικό Σχολείο θα συμμετέχει στην επίσημη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Παραλίμνι, με την εμπλοκή παλιών και νέων μαθητών αλλά και καθηγητών, με τη φωτογραφία του Κυπριανού να ηγείται του αγήματος».

Σύμφωνα με την ανάρτηση «σε συνεργασία με το Λύκειο Κοκκινοχωρίων «Φώτη Πίττα», θα προγραμματιστεί καλλιτεχνική εκδήλωση εις μνήμη του Κυπριανού, με θέμα τον Γρηγόρη Αυξεντίου, τον οποίο απεριόριστα θαύμαζε ο εκλιπών».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ετοιμάστε τα κοντομάνικα – Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας – Πότε αναμένονται μεμονωμένες βροχές

Η «καυτή πατάτα» στα χέρια της νέας Υπ. Δικαιοσύνης – Το κενό στις Κεντρικές Φυλακές, η υπερπληρότητα & τα βραχιολάκια

«Καμπανάκι» Διευθυντή Τμήματος Δασών ενόψει καλοκαιριού – «Θα είναι πιο δύσκολη η αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών» - Ο λόγος
Την «είδε»… Ρονάλντο ο Τατάρ - Λίγο έλειψε να «καρφώσει» πάνω στο δοκάρι - Δείτε βίντεο

Άδειες κυκλοφορίας: Λίγες μέρες μείνανε για την ανανέωση - Μετά έρχεται... επιβάρυνση

Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί του Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι αποφάσεις του Υπουργικού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE