Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με κάνναβη - Χειροπέδες σε 25χρονο

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με κάνναβη - Χειροπέδες σε 25χρονο

Μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, εντόπισαν ύποπτο όχημα το οποίο στη συνέχεια ανέκοψαν για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 25χρονος ο οποίος φέρεται να παρέδωσε στους αστυνομικούς το τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του, το οποίο περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, συνολικού βάρους 120 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε περαιτέρω έρευνα στο αυτοκίνητο χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο ενώ έρευνα διενεργήθηκε και στην οικία του χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε. Στην κατοχή του 25χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό για το οποίο δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE