Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με κάνναβη - Χειροπέδες σε 25χρονο

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με κάνναβη - Χειροπέδες σε 25χρονο

Μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, εντόπισαν ύποπτο όχημα το οποίο στη συνέχεια ανέκοψαν για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 25χρονος ο οποίος φέρεται να παρέδωσε στους αστυνομικούς το τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του, το οποίο περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, συνολικού βάρους 120 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε περαιτέρω έρευνα στο αυτοκίνητο χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο ενώ έρευνα διενεργήθηκε και στην οικία του χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε. Στην κατοχή του 25χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό για το οποίο δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE