Άδειες κυκλοφορίας: Έληξε η προθεσμία - Στους δρόμους η Αστυνομία για ελέγχους

Άδειες κυκλοφορίας: Έληξε η προθεσμία - Στους δρόμους η Αστυνομία για ελέγχους

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Μαρτίου, 2023 έχει λήξει η προθεσμία για την ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας των μηχανοκινήτων οχημάτων.

Ως εκ τούτου, προτρέπονται όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας του οχήματός τους, να το πράξουν, διαφορετικά εάν εντοπιστούν να οδηγούν χωρίς ανανεωμένη άδεια κυκλοφορίας θα υπόκεινται στις συνέπειες της σχετικής Νομοθεσίας.

Η Αστυνομία, από σήμερα, κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων που διενεργούνται για την πρόληψη τροχαίων παραβάσεων, θα ελέγχει και κατά πόσον η άδεια κυκλοφορίας μηχανοκινήτων οχημάτων έχει ανανεωθεί. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η μη ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, τα μέλη της Αστυνομίας θα προβαίνουν σε σχετική καταγγελία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΣΥ: Από τον Κληρίδη σε Δημητρίου, οι κυριότεροι σταθμοί 47 χρόνων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE