LIKE ONLINE

Τι σας κράτα μακριά από την αληθινή αγάπη - Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα σας

Τι σας κράτα μακριά από την αληθινή αγάπη - Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα σας

Τα τεστ προσωπικότητας μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον χαρακτήρα μας, ακόμα και το πώς αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις και την αγάπη.

Μεγαλώνοντας θεωρούμε ότι οι ρομαντικές σχέσεις στη ζωή μας θα έχουν έναν συγκεκριμένο δρόμο. Θα κάνουμε μερικές γνωριμίες, θα χωρίσουμε, θα στεναχωρηθούμε και τελικά θα γνωρίσουμε τον άνθρωπο με τον οποίο θα περάσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως τα πράγματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις δεν είναι πάντα τόσο απλά. Μπορεί να μοιάζουν ως το πιο ξεκάθαρο πράγμα, μα δεν είναι. Ακόμα και όταν πιστεύετε πως το ταίρι που έχετε αυτή τη στιγμή είναι το ιδανικό για εσάς, κάτι πολύ μικρό μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και έτσι μια σχέση να τελειώνει χωρίς καν να το περιμένετε.

Ορισμένες φορές μάλιστα, τα πράγματα οι καταστάσεις ανατρέπονται εξαιτίας σας, αν και σε κανέναν δεν αρέσει να παραδέχεται πως είναι μέρος του προβλήματος. Αν πιστεύετε πως κάποιο χαρακτηριστικό σας σάς κρατά μακριά από την αληθινή αγάπη, ίσως η παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση να σας βοηθήσει να καταλάβετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Το παρακάτω τεστ προσωπικότητας σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το στοιχείο της προσωπικότητάς σας, που ίσως δεν σας αφήνει να δημιουργήσετε τη δέσμευση που τόσο επιθυμείτε.

Κοιτάξτε την εικόνα και εστιάστε στο πρώτο πράγμα που είδατε. Αυτό θα καταδείξει και το στοιχείο της προσωπικότητάς σας που σας εμποδίζει να βρείτε την αληθινή αγάπη.

Δείτε τη φωτογραφία:

Αν είδατε έναν κύριο με γενειάδα τότε το παρελθόν σας είναι αυτό που σας κρατά μακριά από την αγάπη. Οι περασμένες εμπειρίες σας σάς δίδαξαν πολλά, μα εσείς εστιάζετε σε εκείνα που θεωρείτε λάθη και όσα σας πλήγωσαν, απομακρύνοντας έτσι όποιον σας πλησιάζει. Για να βρείτε την αληθινή αγάπη πρέπει να είστε ανοιχτές και ανοιχτόμυαλες. Κάντε χώρο στη ζωή σας για το καινούριο και από τα παλιά κρατήστε όσα σας έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Αν είδατε δύο πουλιά τότε έχετε πολύ μεγάλες προσδοκίες από κάθε σχέση. Ναι, σίγουρα είναι καλό να έχετε στάνταρντ και να μην λέτε «ναι» σε οποιονδήποτε σας ζητά σχέση, αλλά προσπαθήστε να μην αφήνετε το ιδανικό που έχετε στο μυαλό σας να σας κρατά μακριά από τη ζωή. Αν ο άνθρωπος που ερωτευτήκατε δεν είναι απόλυτα ίδιος με αυτόν που ονειρεύεστε δεν πειράζει. Αφήστε τον εαυτό σας να ζήσει νέες εμπειρίες, να γνωρίσει νέους ανθρώπους και θα δείτε πως θα ζήσετε πιο ανέμελα.

Αν είδατε τα βουνά, τότε η απόμακρη συμπεριφορά σας είναι κομμάτι αυτού που σας κρατά μακριά από την αληθινή αγάπη. Θέλετε να συνδεθείτε συναισθηματικά με τον άλλο, μα ο πληγωμένος ψυχικός σας κόσμος δεν σας το επιτρέπει. Πάρτε τον χρόνο σας, αλλά να θυμάστε πως οι σχέσεις δεν είναι εύκολες. Ακόμα και το ιδανικό ταίρι να βρείτε θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας κάποια στιγμή, πράγμα δύσκολο μα αναγκαίο για να διατηρήσετε μια σχέση για καιρό.

ΠΗΓΗ: marieclaire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΣΥ: Από τον Κληρίδη σε Δημητρίου, οι κυριότεροι σταθμοί 47 χρόνων

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top