Με εμπορική πτήση αντί τζετ το πρώτο ταξίδι του ΠτΔ στο εξωτερικό

Με εμπορική πτήση αντί τζετ το πρώτο ταξίδι του ΠτΔ στο εξωτερικό

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις επαφές του στο εξωτερικό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αν και ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα για Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, με το προεδρικό τζέτ από το αεροδρόμιο Πάφου, εντούτοις μια ξαφνική βλάβη άλλαξε άρδην τον προγραμματισμό.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, το προεδρικό αεροσκάφος υπέστη μια μη αναμενόμενη βλάβη, η οποία δεν μπορούσε να διορθωθεί εντός της ημέρας.

Με γνώμονα αυτό, και για να μην καθυστερήσει περισσότερο η κυπριακή αποστολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με τη σύζυγό του και τη συνοδεία του, πήραν το πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο εμπορικής πτήσης για να το ταξίδι προς Αθήνα.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο κ. Χριστοδουλίδης αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα λίγο πριν τις 8 και στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΣΥ: Από τον Κληρίδη σε Δημητρίου, οι κυριότεροι σταθμοί 47 χρόνων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.