Νουρής: Το παρασκήνιο της… Υπουργοποίησης και η κίνηση-ματ από Αβέρωφ

Νουρής: Το παρασκήνιο της… Υπουργοποίησης και η κίνηση-ματ από Αβέρωφ

Όταν ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ανακοίνωνε προεκλογικά ότι ο Νίκος Νουρής θα παρέμενε Υπουργός σε περίπτωση νίκης του στις Προεδρικές, είχε προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς.

Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Αβέρωφ Νεοφύτου, στη δημοσιοποίηση του ονόματος του τ. Υπουργού Εσωτερικών; Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο παρασκήνιο και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νίκος Νουρής φέρεται να υποστήριζε παρασκηνιακά άλλον υποψήφιο και μάλιστα είχε συζητήσει το ενδεχόμενο μίας εκ νέου Υπουργοποίησης. Όταν ενημερώθηκε γι αυτή του την κίνηση ο Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέρθηκε σε δημόσια τοποθέτησή του στον Νίκο Νουρή, ώστε να τον «κλειδώσει» και να δεσμεύσει τις όποιες κινήσεις του.

Ως εκ τούτου, ο τέως Υπουργός ήταν υποχρεωμένος να στηρίζει και δημόσια πλέον τον κ. Νεοφύτου, ο οποίος έδινε μάχη πρόκρισης στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE