Η τρομακτική στιγμή της καραμπόλας 42 οχημάτων στην Ουγγαρία λόγω... αμμοθύελλας- Δείτε βίντεο

Η τρομακτική στιγμή της καραμπόλας 42 οχημάτων στην Ουγγαρία λόγω... αμμοθύελλας- Δείτε βίντεο

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο από τη στιγμή που σημειώθηκε καραμπόλα 42 οχημάτων στην Ουγγαρία λόγω της περιορισμένης ορατότητας που προκάλεσε αμμοθύελλα.

Στην καραμπόλα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Μ1 κοντά στο χωριό Χερκεγκάλομ, ενεπλάκησαν συνολικά πέντε φορτηγά και 37 αυτοκίνητα με τον απολογισμό να κάνει λόγο για έναν νεκρό και 39 τραυματίες.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ο νεκρός είναι ένας 44χρονος ο οποίος εντοπίστηκε ανάμεσα στα συντρίμμια μια ημέρα μετά την καραμπόλα που σημειώθηκε το Σάββατο (11/3).

Στο βίντεο από τη στιγμή που ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα πέφτει πάνω στα υπόλοιπα αποτυπώνεται το μέγεθος της καραμπόλας.

Ανάμεσα στους 39 τραυματίες βρίσκονται 10 παιδιά με 19 από τα εμπλεκόμενα οχήματα να έχουν υποστεί ολική καταστροφή. Δύο από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ άλλοι 12 είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Στην περιοχή της καραμπόλας έσπευσαν τέσσερα ελικόπτερα και 16 ασθενοφόρα ενώ πυροσβέστες επιχείρησαν να κατασβέσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε λόγω της σύγκρουσης των οχημάτων.

Δείτε εδώ βίντεο:

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE