Απίθανος τύπος πήγε από την Αθήνα στη Λιβαδειά με ποδήλατο για να δει τον ΟΦΗ

Απίθανος τύπος πήγε από την Αθήνα στη Λιβαδειά με ποδήλατο για να δει τον ΟΦΗ

Ο Μανώλης Δαργάκης κάλυψε απόσταση 130,3 χιλιομέτρων με το ποδήλατό του για να δει τον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Την αγάπη του για την ομάδα της Κρήτης έδειξε έμπρακτα ο Μανώλης Δαργάκης. Ο οπαδός του ΟΦΗ έκανε το ταξίδι από την Αθήνα, όπου διαμένει, μέχρι τη Λιβαδειά με ποδήλατο, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Λεβαδειακό.

Ο Δαργάκης διένυσε 130.3 χιλιόμετρα με το ποδήλατο και χρειάστηκε οκτώ ώρες για να φτάσει στη Λιβαδειά. Μάλιστα, συνόδευσε και το πούλμαν της ομάδας μέχρι το γήπεδο. Ο ίδιος δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από το ταξίδι του.

Δυστυχώς, το απίθανο ταξίδι του δεν συνδυάστηκε με νίκη, καθώς ο ΟΦΗ ηττήθηκε από την τοπική ομάδα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE