“Είμαι πρόθυμη να συζητήσω με τoν Ελληνοκύπριο και Τουρκοκύπριο ηγέτη για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Επίσης, θα συναντηθώ με ομάδες νεολαίας και με γυναίκες, ενώ θα επισκεφθώ τη Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων”, έγραψε η Ντι Κάρλο.
Η Ντι Κάρλο η οποία θα πραγματοποιήσει ξεχωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ θα ενθαρρύνει τις δύο πλευρές ώστε να βρεθεί κοινό έδαφος για την έναρξη των διαπραγματεύσεων.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η επίσκεψη Χριστοδουλίδη στην Αθήνα – Ποια συνάντηση κρίνεται ως εξέχουσας σημασίας και ποιος ο στόχος της
Ο δρόμος «καρμανιόλα» στην Πύλα: Επιστολές που απορρίφθηκαν - «Τι περιμένουν να θρηνήσουμε θύματα και μετά να μας λεν συλλυπητήρια;»
ΚΥΠ, ΡΙΚ, πρεσβευτής στην Αθήνα στη λίστα του Προέδρου
Διαιτητές καταγγέλλουν ένταση μετά το ΑΕΚ - Απόλλωνας: Είπε ότι δέχθηκε επίθεση στον λαιμό και στην κοιλιά
Μην φυλάξετε ακόμη τα χειμωνιάτικα σας! Μας επιφυλάσσει εκπλήξεις ο καιρός