LIFESTYLE

«Φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν ζευγάρι την Κένταλ Τζένερ και τον Bad Bunny

«Φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν ζευγάρι την Κένταλ Τζένερ και τον Bad Bunny

«Φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν την Κένταλ Τζένερ και τον Bad Bunny να είναι ζευγάρι, αφού ο φακός των παπαράτσι τους εντόπισε να φεύγουν μαζί από το afterparty που διοργάνωσε για τα φετινά Oscar η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z το βράδυ της Κυριακής.

Αν και δεν είναι σαφές αν το ζευγάρι έφτασε μαζί, φωτογραφήθηκαν να φεύγουν από την εκδήλωση με το ίδιο όχημα, γεγονός που «έριξε λάδι στη φωτιά». Αν και το μοντέλο προσπάθησε να καλύψει το πρόσωπό της, καθώς έφευγε από το πάρτι για να αποφύγει τους παπαράτσι, ο Πορτορικανός ράπερ έδειχνε πιο «χαλαρός».

Αυτή δεν είναι η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, καθώς εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να δειπνούν μαζί κατά τα μέσα Φεβρουαρίου, φεύγοντας ωστόσο, από διαφορετικές εξόδους.

Οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι εντάθηκαν από τη στιγμή που ο πρώην σύντροφος της Κένταλ Τζένερ, Ντέβιν Μπούκερ, την έκανε unfollow στο Instagram λίγες ώρες αφού το ραντεβού της με τον Bad Bunny έγινε γνωστό. Εκείνος και το μοντέλο έβγαιναν από το 2020, αλλά χώρισαν οριστικά τον Οκτώβριο του 2022.

Μέχρι στιγμής, ούτε η σταρ των Καρντάσιαν, αλλά ούτε και ο ράπερ έχουν σχολιάσει κάτι για τις φήμες που τους θέλουν μαζί. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top