ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξήγγειλε την υποψηφιότητά της η Σάβια Ορφανίδου - «Η πολιτική πρέπει να στηρίζεται σε αρχές και αξίες»

Εξήγγειλε την υποψηφιότητά της η Σάβια Ορφανίδου - «Η πολιτική πρέπει να στηρίζεται σε αρχές και αξίες»

Την επίσημη υποψηφιότητά της για τη θέση του αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ, εξήγγειλε ο βουλευτής του κόμματος, Σάβια Ορφανίδου.

Όπως αναφέρει σε γραπτή της δήλωση ο κ. Ορφανίδου «με γνωρίζετε πολύ καλά. Εδώ και δυο δεκαετίες είμαστε συνοδοιπόροι σε όλους τους κοινούς αγώνες της παράταξης μας, στις νίκες και στις δύσκολες στιγμές. Πάντα εκεί, πάντα μαζί, πάντα στην πρώτη γραμμή. Ξεκινώντας από τις τάξεις της Νεολαίας μας, της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων, του Πολιτικού Γραφείου του Κόμματος, και εδώ και τρία χρόνια ως Βουλεύτρια στην επαρχία Λευκωσίας.

Σήμερα, δηλώνω για ακόμη μία φορά παρούσα, διεκδικώντας μία από τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων της παράταξης μας.

Πίστευα και πιστεύω ότι η πολιτική πρέπει να στηρίζεται σε αρχές και αξίες. Θέλει συλλογική δουλειά και προσήλωση για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Όραμα μου, πιστεύω μου, και επιδίωξη μου ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός που αφήνει οριστικά πίσω του ότι μας πλήγωσε και μας πίκρανε. Ένα κόμμα που θα είναι δίπλα στον άνθρωπο και στα καθημερινά του προβλήματα.

Θέλω να συμβάλω εποικοδομητικά και υπεύθυνα σε όλα αυτά που ωφελούν τους πολίτες και τον τόπο μας. Για ένα Δημοκρατικό Συναγερμό που θα συνεχίσει να πατά γερά στις αρχές και αξίες της Κληριδικής Σχολής, με πρώτιστο στόχο την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας.

Ζητώ τη στήριξη σας, για να συμπορευτούμε μαζί με την Πρόεδρο μας Αννίτα Δημητρίου και με τα άλλα αξιόλογα στελέχη, μα πρωτίστως με όλους εσάς, για να οδηγήσουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό στην νέα εποχή που όλοι μαζί οραματιζόμαστε. Την εποχή της ενότητας, της προοπτικής, και των μεγάλων αποφάσεων για την Κύπρο μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top