Μήνυμα Δένδια για την επέτειο εκτέλεσης του Παλληκαρίδη - «Ώρα 7:30. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Μη ρωτάτε γιατί»

Μήνυμα Δένδια για την επέτειο εκτέλεσης του Παλληκαρίδη - «Ώρα 7:30. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Μη ρωτάτε γιατί»

Με ανάρτησή του στο Twitter, o Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας αναφέρεται στη σημερινή επέτειο της εκτέλεσης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Καθώς σήμερα συμπληρώνονται 66 χρόνια από την εκτέλεσή του, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών αναφέρεται στην ανάρτησή του στον «απαγχονισμό του ήρωα του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, σε ηλικία μόλις 19 ετών».

Η ανάρτηση του κ. Δένδια συνοδεύεται από μία φωτογραφία του ανδριάντα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη στην Πάφο, μαζί με μια αποστροφή του τελευταίου γράμματος του.

«Ώρα 7:30. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Μη ρωτάτε γιατί», είναι το σημείο το οποίο παραθέτει η ανάρτηση του κ. Δένδια, εξηγώντας ότι πρόκειται για απόσπασμα από το τελευταίο γράμμα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη πριν οδηγηθεί στην αγχόνη.

 Δείτε την ανάρτηση:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 19χρονου που τραυματίστηκε κρίσιμα στον χώρο στάθμευσης του Μακένζυ, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από πτώση από όχημα που οδηγούσε συνομήλικός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE