Κατά πάσα πιθανότητα οι τρεις θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν προκειμένου να ενημερωθούν οι δικηγόροι τους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε γνωστό ότι το έγγραφο που είχε σβηστεί με μπλάνκο – ένα θέμα που είχε προκύψει από την απολογία του 59χρονου προφυλακισμένου σταθμάρχη ο οποίος υποστήριξε ότι στο έγγραφο παράδοσης – παραλαβής των βαρδιών είναι σβησμένη μία ώρα με μπλάνκο – έχει δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να βρεθεί τι υπάρχει γραμμένο από κάτω και ποιος το έγραψε.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο προφυλακισμένος σταθμάρχης στην απολογία του, εκ των υστέρων έγινε μία διόρθωση στο έγγραφο παράδοσης και παραλαβής ως προς τις ώρες.
Η τελευταία σελίδα από το βιβλίο βαρδιών στο σταθμαρχείο της Λάρισας, πριν τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, όπου ως ώρα αναχώρησης αναφέρεται η 22.30.
Οι έρευνες σε όλα τα επίπεδα βρίσκονται σε έξέλιξη καθώς εγείρονται πολλά ερωτήματα, παραδείγματος χάρη ποια είναι η επιτροπή που αξιολόγησε τον 59χρονο σταθμάρχη και με ποια κριτήρια, ποιος ήταν υπεύθυνος για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την ασφάλεια της διέλευσης των τρένων.
Πηγή: ΕΡΤ/protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Θανατηφόρο το τροχαίο στη Λευκωσία - Έχασε τη ζωή της η 26χρονη Κυριακή Ευαγγέλου
Ικανοποίηση Λευκωσίας για τις επαφές στην Αθήνα - Δεν αποκλείεται η σύσταση μηχανισμών συνεργασίας και με άλλα κράτη
Ο δρόμος «καρμανιόλα» στην Πύλα: Επιστολές που απορρίφθηκαν - «Τι περιμένουν να θρηνήσουμε θύματα και μετά να μας λεν συλλυπητήρια;»
ΚΥΠ, ΡΙΚ, πρεσβευτής στην Αθήνα στη λίστα του Προέδρου
Αλλαγή ώρας 2023: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Αύριο η δεύτερη νεκροτομή της 28χρονης από τον Μάριο Ματσάκη - Άλλαξαν ξανά τα δεδομένα